Telia liittymätarjous

Halpa puhelinliittymä Telialta. Kilpailuta Telian liittymä ja säästä!

Telia parhaimmat puhelinliittymät tarjoukset

Etsitkö parasta Telian liittymätarjousta? Olet tullut oikeaan paikkaan. Tältä sivulta löydät aina Telian uusimmat ja houkuttelevimmat liittymätarjoukset. Käytä linkkejämme päästäksesi suoraan Telian virallisille sivuille ja tee liittymävaihdos vaivatta. Ja mikä parasta, vertailupalvelumme avulla voit helposti ja nopeasti vertailla hintoja, jolloin varmistat itsellesi parhaimman ja edullisimman puhelinliittymän.

Telia Rajaton 200 M

Huippunopea 4G liittymä.
27,99 kuukaudessa
 • 4G-verkon maksiminopeus 200 Mbit/s
 • Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa - RAJATON
 • Puhelut ja viestit - RAJATON
 • Netti EU/ETA-maissa 37 Gt / kk

Telia Rajaton 5G 300 M + Lahjakortti 50€ Telialle

Kaikki irti laitteesta - rajattomasti
29,99 kuukaudessa
 • 5G-verkon maksiminopeus 300 Mbit/s
 • Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa - RAJATON
 • Puhelut ja viestit - RAJATON
 • Netti EU/ETA-maissa 39 Gt / kk
Katso!

Onko sinulla kysyttävää Telian puhelinliittymistä?

Usein kysytyt kysymykset

Telialla on kattavin oma verkko Pohjolassa ja Baltiassa. Meillä on omat verkot Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Pelkästään Suomessa 4G-verkkomme kattaa 99 % suomalaisista. Lisäksi parannamme verkkoa jatkuvasti asiakkaiden tarpeen mukaan.

Yleensä Telian liittymätarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan. Tarkistamme ja päivitämme Puhelinliittymatarjoukset.fi-sivustolla jatkuvasti uusimmat ja parhaat Telian tarjoukset, jotta sinulla on aina käytössäsi ajantasainen tieto.

Käytä vertailupalveluamme Puhelinliittymatarjoukset.fi ja löydät kaikki Telian ajankohtaiset liittymätarjoukset yhdellä silmäyksellä. Voit siirtyä suoraan Telian sivustolle klikkaamalla ’Katso tarjous’ ja näet lisätiedot tarjouksesta. 

Kun tilaat Telian liittymän voit valita joko perinteisen sim-kortin, joka toimitetaan kotiosoitteeseesi 1-2 arkipäivässä, tai E-simin, joka toimitetaan sähköpostiisi heti. Perinteinen sim-pakkaus sisältää kaikki tarvittavat korttikoot: nano, micro ja mini.

Jos et ole varma, mikä Telia liittymä vastaa parhaiten tarpeitasi, suosittelemme tarkastelemaan nykyistä puhelinlaskuasi. Erittelyn perusteella näet datan, puheajan ja tekstiviestien käytön, mikä helpottaa uuden liittymän valintaa.

Kyllä, netissä tilatuilla tuotteilla, mukaan lukien puhelinliittymät, on 14 päivän peruutusoikeus. Jos et ole tyytyväinen Telian liittymään voit peruuttaa tilauksen ja halutessasi vertailla ja valita toisen operaattorin liittymän kauttamme.

Parhaat Telia puhelinliittymä tarjoukset

Telia liittymät ovat suosittuja ja hinta-laatusuhteeltaan kilpailukykyisiä. Puhelinliittymatarjoukset.fi on porttisi parhaisiin Telia tarjouksiin. Vertaa ja valitse sinulle sopivin liittymä nopeasti, helposti ja ilmaiseksi!

Miksi valita Puhelinliittymatarjoukset.fi?

 1. Ajan tasalla olevat tarjoukset: Seuraamme jatkuvasti Telian liittymätarjouksia, joten löydät täältä aina uusimmat ja houkuttelevimmat diilit.

 2. Vertaa ja säästä: Miksi maksaisit liikaa vanhasta liittymästäsi? Näe nopeasti, miten voit säästää rahaa vaihtamalla edullisempaan Telia liittymään.

 3. Rajattomat Telia Liittymät: Nauti rajattomista puheluista, tekstiviesteistä ja datasta ilman yllättäviä lisäkuluja.

 4. Telia E-sim: Moderni ratkaisu niille, jotka haluavat liittymän nopeasti käyttöön ilman fyysistä sim-korttia.

 5. Personoitu palvelu: Meiltä saat tarvitsemasi tiedon, olitpa sitten vaihtamassa vanhaa liittymääsi tai hankkimassa ensimmäistä liittymää lapsellesi.

Älä maksa ylihintaa!

Vertailemme jatkuvasti Telian liittymät ja niiden tarjoukset, joten tiedät aina, mistä saat parhaan vastineen rahallesi. Onko sinulla esimerkiksi ylihintainen nettiliittymä? Löydä meiltä edullisempi vaihtoehto. Hyödynnä ajankohtaiset tarjoukset ja säästä jopa satoja euroja vuodessa!

Telian huipputarjoukset – rajoitettu tarjousaika

Etsitkö korvausta vanhalle liittymällesi tai harkitsetko täysin uutta liittymää? Tutustu Telian monipuoliseen liittymävalikoimaan, joka on nyt entistäkin edullisempi. Muista, monet huipputarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan, joten toimi nopeasti!

Kannattaako valita halvin Telia liittymä?

Vaikka houkutus on suuri, halvin ei aina ole paras. Pohdi, mitä tarvitset liittymältäsi: netin nopeus, puhelut, viestit, rajattomuus? Puhelinliittymatarjoukset.fi auttaa sinua tekemään tietoisen valinnan, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Tutustu tarjontaamme ja tee järkevä päätös puhelinliittymästäsi kanssamme!

Telia yrityksenä

Telia on yksi Suomen johtavista teleoperaattoreista, joka tarjoaa laajan valikoiman puhelinliittymiä, laajakaistapalveluita ja muita telekommunikaatiopalveluita. Tässä käsittelemme Telian palveluita, verkon laajuutta ja asiakaskokemusta Suomessa, jotta voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen operaattorin valinnasta.

 1. Puhelinliittymät ja datapaketit: Telia tarjoaa monipuolisia puhelinliittymiä, jotka on suunniteltu erilaisten käyttäjien tarpeisiin. Liittymävaihtoehtoihin kuuluvat muun muassa rajaton data, perusliittymät kohtuullisella datamäärällä sekä edulliset prepaid-liittymät. Vertaile Telian tarjontaa muihin operaattoreihin löytääksesi liittymän, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja budjettiisi.

 2. Laajakaistapalvelut ja kodin viihdepaketit: Telia ei tarjoa pelkästään puhelinliittymiä, vaan myös erilaisia laajakaista- ja viihdepaketteja kotikäyttöön. Näitä palveluita ovat esimerkiksi kiinteä laajakaista, mobiililaajakaista ja Telia TV, joka sisältää monipuolisen valikoiman kanavia, elokuvia ja urheilutapahtumia.

 3. Verkon laajuus ja nopeus: Telia on investoinut merkittävästi verkkonsa laajentamiseen ja kehittämiseen Suomessa. Sen 4G- ja 5G-verkot tarjoavat kattavan kuuluvuuden ja nopean yhteyden suurimmassa osassa maata. Ennen Telian valitsemista operaattoriksi, tarkista sen verkon kuuluvuus ja nopeus omalla asuinalueellasi ja muissa usein käyttämissäsi paikoissa.

 4. Asiakastuki ja palvelut: Telia panostaa asiakastukeen ja -palveluihin tarjoten monikanavaisen asiakaspalvelun puhelimitse, sähköpostitse, chatin ja sosiaalisen median kautta. Lisäksi Telian verkkosivuilta löytyy kattava tietopankki, josta voit löytää vastauksia yleisimpiin kysymyksiin ja ongelmiin.

 5. Yrityspalvelut: Telia tarjoaa myös laajan valikoiman yrityksille suunnattuja palveluita, kuten yritysliittymiä, IoT-ratkaisuja, pilvipalveluita ja tietoturvaratkaisuja. Telia voi olla hy

  vä valinta yrityksille, jotka etsivät kattavaa ja luotettavaa teleoperaattoria liiketoimintansa tueksi.

  Yhteenveto: Telia on merkittävä toimija Suomen teleoperaattorimarkkinoilla, tarjoten monipuolisia puhelinliittymiä, laajakaistapalveluita, viihdepaketteja ja yritysratkaisuja. Telian vahvuuksia ovat sen laaja 4G- ja 5G-verkko, monipuolinen palveluvalikoima ja panostus asiakaspalveluun.

  Ennen Telian valitsemista operaattoriksi, vertaile sen tarjontaa muihin markkinoilla oleviin vaihtoehtoihin. Tarkista Telian verkon kuuluvuus ja nopeus omalla asuinalueellasi sekä mieti, mitkä palvelut sopivat parhaiten omiin tarpeisiisi ja budjettiisi. Muista myös ottaa huomioon asiakastuki ja palvelut, jotta saat parasta mahdollista kokemusta operaattorin valinnasta.

  Lopuksi, seuraa Telian tarjouksia ja kampanjoita, sillä ne voivat tarjota edullisia liittymä- ja palveluvaihtoehtoja uusille asiakkaille. Näin voit löytää juuri sinulle sopivan ratkaisun ja nauttia laadukkaasta yhteydestä ja palveluista, joita Telia tarjoaa.