DNA liittymätarjous​

Katso halvin puhelinliittymätarjous DNA:lta. Kilpailuta liittymä ja säästä!

DNA parhaimmat liittymätarjoukset

Katso halvin DNA:n liittymätarjous allaolevasta taulukosta. Liittymän pääset kilpailuttamaan helposti tämän sivuston linkkien kautta mistä pääset suoraan operaattorin nettisivuille. Tämän sivuston tarkoituksena on vain etsiä puolestasi halvimmat ja ajantasaisimmat tarjoukset.

DNA Rajaton 10 M

Sopiva ja huoleton valinta peruskäyttöön.
24,99 kuukaudessa
 • 4G-verkon maksiminopeus 10 Mbit/s
 • Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa - RAJATON
 • Puhelut ja viestit - RAJATON
 • Netti EU/ETA-maissa 25 Gt / kk
Katso!

DNA Rajaton 5G 400 M

Super nopea ja huoleton.
32,99 kuukaudessa
 • 5G-verkon maksiminopeus 400 Mbit/s
 • Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa - RAJATON
 • Puhelut ja viestit - RAJATON
 • Netti EU/ETA-maissa 34 Gt / kk

Onko sinulla kysyttävää DNA:n puhelinliittymistä?

Usein kysytyt kysymykset

Erinomainen! Nopean ja kattavan 4G-verkon alueella asuu tällä hetkellä jo yli 99 % suomalaisista ja huippunopea 5G-verkko laajenee koko ajan. Tutustu DNA:n peittokarttaan.

DNA:lla on nykyään oma verkko. Heillä on kuitenkin myös yhteisverkko osittain rakennettu Telian kanssa haja-asutusalueille. DNA:n verkossa toimii myös Moi-operaattori.

DNA yrityksenä

DNA on yksi Suomen suurimmista teleoperaattoreista, tarjoten laajaa valikoimaa puhelinliittymiä, laajakaistapalveluja ja muita telekommunikaatiopalveluita. Tässä artikkelissa käsittelemme DNA:n tarjoamia palveluita, verkon laajuutta ja asiakaskokemusta Suomessa, auttaaksemme sinua tekemään tietoon perustuvan päätöksen operaattorin valinnasta.

 1. Puhelinliittymät ja datapaketit: DNA tarjoaa monenlaisia puhelinliittymiä eri käyttäjäryhmille. Vaihtoehtoihin kuuluvat rajattoman datan liittymät, kohtuullisella datamäärällä varustetut perusliittymät ja edulliset prepaid-liittymät. Vertaile DNA:n tarjontaa muihin operaattoreihin löytääksesi liittymän, joka vastaa parhaiten omiin tarpeisiisi ja budjettiisi.

 2. Laajakaistapalvelut ja kodin viihdepaketit: DNA ei tarjoa ainoastaan puhelinliittymiä, vaan myös laajakaista- ja viihdepalveluita kotikäyttöön. Näitä palveluita ovat esimerkiksi kiinteä laajakaista, mobiililaajakaista ja DNA TV, joka sisältää monipuolisen valikoiman kanavia, elokuvia ja urheilutapahtumia.

 3. Verkon laajuus ja nopeus: DNA on investoinut voimakkaasti verkkonsa laajentamiseen ja kehittämiseen Suomessa. Sen 4G- ja 5G-verkot tarjoavat laajan kuuluvuuden ja nopeat yhteydet suurimmassa osassa maata. Ennen kuin valitset DNA:n operaattoriksi, tarkista sen verkon kuuluvuus ja nopeus omalla asuinalueellasi ja muissa usein käyttämissäsi paikoissa.

 4. Asiakastuki ja palvelut: DNA panostaa asiakastukeen ja -palveluihin tarjoten monikanavaisen asiakaspalvelun puhelimitse, sähköpostitse, chatin ja sosiaalisen median kautta. Lisäksi DNA:n verkkosivuilta löytyy kattava tietopankki, josta voit löytää vastauksia yleisimpiin kysymyksiin ja ongelmiin.

 5. Yrityspalvelut: DNA tarjoaa myös laajan valikoiman yrityksille suunnattuja palveluita, kuten yritysliittymiä, IoT-ratkaisuja, pilvipalveluita ja tietoturvaratkaisuja. DNA voi olla hyvä valinta yrityksille, jotka etsivät kattavaa ja luotettavaa teleoperaattoria liiketoimintansa tueksi.

  Yhteenveto: DNA on merkittävä toimija Suomen teleoperaattorimarkkinoilla, tarjoten monipuolisia puhelinliittymiä, laajakaistapalveluita, viihdepaketteja ja yritysratkaisuja. DNA:n vahvuuksia ovat sen laaja 4G- ja 5G-verkko, monipuolinen palveluvalikoima ja panostus asiakaspalveluun.

  Ennen DNA:n valitsemista operaattoriksi, vertaile sen tarjontaa muihin markkinoilla oleviin vaihtoehtoihin. Tarkista DNA:n verkon kuuluvuus ja nopeus omalla asuinalueellasi sekä mieti, mitkä palvelut sopivat parhaiten omiin tarpeisiisi ja budjettiisi. Muista myös ottaa huomioon asiakastuki ja palvelut, jotta saat parasta mahdollista kokemusta operaattorin valinnasta.

  Lopuksi, seuraa DNA:n tarjouksia ja kampanjoita, sillä ne voivat tarjota edullisia liittymä- ja palveluvaihtoehtoja uusille asiakkaille. Näin voit löytää juuri sinulle sopivan ratkaisun ja nauttia laadukkaasta yhteydestä ja palveluista, joita DNA tarjoaa.